-  -
Tekstgrootte   
PrivaZorg Baarn Soest 'Dé Thuiszorg waarbij U zich thuis voelt'

Zorgwens

Er zijn meerdere mogelijkheden om aan uw zorgwens te voldoen, bijvoobeeld:

Korte uur zorg:
Wij leveren korte zorg momenten, één of meerdere momenten per dag. Bijvoorbeeld bij de verzorging van het opstaan en het naar bed gaan, aan- en uittrekken van steunkousen wondverzorging, hulp bij de toilet gang, aanreiken/toedienen medicatie en andere specifieke taken.

Nachtzorg:
Het kan voorkomen dat u of een familielid de nacht niet meer alleen kan doorbrengen. Hiervoor kan er nachtzorg geboden worden, zodat er altijd iemand in de nabijheid is. Ons nachtzorgteam van ervaren verzorgende en verpleegkundigen is 7 nachten per week beschikbaar. Zij kunnen op afgesproken tijden bij u komen, zodat u zelf bepaalt wanneer u naar bed gaat.

Dagzorg:
Omgekeerd kan het ook voorkomen dat u of uw familielid overdag hulpbehoevend is en  in de nacht geen hulp nodig heeft, dan is het ook mogelijk om lange uur zorg voor overdag aan te vragen.

Palliatief Terminale Zorg (PTZ):
PrivaZorg biedt cliënten met een schriftelijke verklaring van de behandelaar voor Palliatief Terminale Zorg (PTZ) de mogelijkheid om deze laatste levensfase thuis, in de vertrouwde woon- en leefomgeving, door te brengen. Deze zorg wordt op basis van de afgegeven indicatie geleverd. Tijdens het intakegesprek worden uw zorgvragen besproken en in het zorgdossier wordt vastgelegd op welke momenten u professionele zorg krijgt en welke zorgmomenten uw naasten willen verzorgen. Als uw zorgvraag toeneemt worden in goed overleg de zorgmomenten aangepast of uitgebreid.

Palliatief Terminale Zorg (PTZ) en nachtzorg:
Indien er sprake is van Palliatief Terminale Zorg, kan een moment komen dat de zorgverlener ook ’s nachts aanwezig is om de noodzakelijke zorg te verlenen. Deze zorg wordt verleend op basis van de PTZ indicatie.
Ook kunt bij ons terecht voor nachtzorg als u door uw ziekte of handicap ’s nachts niet alleen kunt zijn en professionele zorg nodig heeft. De zorgcoördinator gaat samen met u na of deze zorg past binnen uw indicatie en zoekt vervolgens de juiste personen voor u die de nacht bij u doorbrengen.

© puntjesopde-i.nl