-  -
Tekstgrootte   
PrivaZorg Baarn Soest 'Dé Thuiszorg waarbij U zich thuis voelt'

PrivaZorg Baarn Soest

PrivaZorg Baarn Soest is een steunpunt van de PrivaZorg landelijke thuiszorgorganisatie en maakt sinds februari 2017 onderdeel uit van PrivaZorg Nederland BV.
Het cetraal kantoor is gevestigd in Amersfoort. De zorg wordt in de regio georganiseerd. Wij zorgen dat de kwaliteit van zorg op een hoog niveau staat. Alle hulpverleners zijn gecertificeerd en beschikken over de benodige diploma’s, staan ingeschreven bij een keurmerk en bezitten allemaal een verklaring omtrent gedrag.

Bij ons staat de zelfstandigheid van de cliënt voorop. Samen met u maken we een individueel zorgplan, uw wensen zijn daarbij richtinggevend. De zorgverleners van PrivaZorg zijn gemotiveerde professionals. Zo krijgt u hulp zoals u het wilt: zonder wachtlijsten, zonder administratieve rompslomp, door deskundige en vertrouwde zorgverleners, op de momenten en manieren waarop u dat wenst.

PrivaZorg werkt volgens een genormeerd kwaliteitssysteem gebaseerd op de ISO 9000 HKZ richtlijnen.

Kwaliteitsbeoordeling PrivaZorg Baarn Soest
PrivaZorg Baarn Soest voldoet aan het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001: 2010 HKZ beoordeeld door Lloyd's Register Quality Assurance. PrivaZorg Baarn Soest verleent zorg in de regio Baarn en Soest. Verder verleent PrivaZorg met een groot aantal steunpunten zorg over heel Nederland. Heeft u een zorgaanvraag voor een andere regio in Nederland, kijkt u dan op de website www.privazorg.nl en u kunt zien bij welk steunpunt u zich kan aanmelden

© puntjesopde-i.nl